Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Alkuss

Zegarek do 700 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chce kupić zegarek ale jestem kapletnie zielony w temacie dlatego postanowilem zapytac specjalistow zeby nie wyrzucic pieniedzy w bloto. Cena zegarka Do 700 zł jak w temacie, chodzilo by mi o brazoleteke, mam 20 lat wiec nie taki za sztywny. Czekam na ciekawe propozycje. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajrzyj do tego tematu http://zegarkiclub.pl/forum/topic/9891-wybor-taniego-dobrego-zegarka-mini-poradnik/

Coprawda tam bardziej chodziło o budżet 300-400zł, ale to da Ci już pewien obraz tego czego szukać, bo do 700zł są podobne marki, podobne modele. Poczytaj też odnośniki tam, i pomyśl czy chcesz zegarek mechaniczny czy kwarcowy. Jak już będziesz wiedział czy mechanik czy kwarc i jaki to ma być, czy elegancki, czy sportowy, to wtedy coś pomyślimy :) Ale mimo wszystko, warto zacząć od lektury tego tematu co dałem Ci link.

Nie ma rzeczy których nie da się naprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.