Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

roccos84

Zegarki CASIO Lithium 152/A150 i CARTIER

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuję wszelkich informacji na temat powyższych zegarków. Wycena, ekspolatacja itp. Jesli ktoś ma wszelkie linki, info bardzo proszę o kontakt na adres [email protected]. Ewentualnie o wklejenie przydatnych info na forum. ;)

x43nra.jpg2q3nbra.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

casio to najprostszy elektronik z lat 80/90 a cartier wygląda na maxi podróbe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

casio to najprostszy elektronik z lat 80/90 a cartier wygląda na maxi podróbe :D

No nie do konca o takie info mi chodziło no ale dzieki

Cartier ma rodowód cokoliwek to znaczy ale trudno jeśli bedzi emiał ktos namiary gdziemozna sie z tym udać prosze o info!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Rodowód to ma pies, a ten zegarek na zdjęciu raczej Cartierem nie jest. Oczywiście istnieje prawdopodobieństwo, że zniekształciła jego jakość fotka, ale jakoś w to nie wierzę.

Dla mnie to tandetny fejk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie do konca o takie info mi chodziło no ale dzieki

Cartier ma rodowód cokoliwek to znaczy ale trudno jeśli bedzi emiał ktos namiary gdziemozna sie z tym udać prosze o info!

Ale czego oczekujesz od nas?

jakich informacji szukasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.