flawless 18 #1 Napisano 6 Czerwca 2009 chodzi o zegarek dw-6600 , kupilem juz ustawiony na tryb 12h (czyli teraz jest 3pm) chcialbym zmienic na 15stą nie wiem jak 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #2 Napisano 6 Czerwca 2009 Spróbuj przycisnąc dolny prawy przycisk. U mnie w Gulfmanie to działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #3 Napisano 6 Czerwca 2009 nie dziala to u mnie , wyglada na to ze sie nie da 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dejko #4 Napisano 6 Czerwca 2009 Musi się dac, bo ma zmianę 12/24 w specyfikacji. Jak wciskasz ten przycisk? Trzeba wejść w tryb ustawień czasu (wcisnąć ten w pół ukryty przycisk pewnie górny lewy) i dopiero wtedy dać prawy dolny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #5 Napisano 6 Czerwca 2009 A w instrukcji nie napisali jak dokonac tej zmiany? 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6 Napisano 6 Czerwca 2009 jesli nie ma w menu (ustawiania)to sprawdz po kolei wszystkie przyciski przytrzymac okolo 30 sek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #7 Napisano 6 Czerwca 2009 Jesli wejdziesz w opcje ustawiania czasu to format godziny przelaczasz przyciskiem, ktory jest po prawej stronie zegarka na dole.Dziala w dw6600c moduly: 1199, 1220 i 1298Tak jak wczesniej napisalem wystarczy zajrzec do instrukcji. 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #8 Napisano 6 Czerwca 2009 on wtedy zeruje sekundnik 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #9 Napisano 6 Czerwca 2009 jak migaja sekundy to wciskasz przycisk, ktorym zmieniasz sekundy na minuty, na godziny i na koncu powinno byc 12/24. tu masz instrukcje: user's guide 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swenson 0 #10 Napisano 7 Czerwca 2009 mam dw6600w ogóle nie musisz wchodzić w tryb zmiany ustawień czasu (wtedy prawy dolny rzeczywsicie kasuje sekundy)po prostu normalnie wchodzisz w tryb zegarka i naciskasz prawy dolny jak w mojej Oscarowej produkcji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11 Napisano 7 Czerwca 2009 mam dw6600w ogóle nie musisz wchodzić w tryb zmiany ustawień czasu (wtedy prawy dolny rzeczywsicie kasuje sekundy)po prostu normalnie wchodzisz w tryb zegarka i naciskasz prawy dolny jak w mojej Oscarowej produkcji: toteż tak jak rzekłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #12 Napisano 8 Czerwca 2009 pomylilem sie jest to dw-6900 a wlasciwie to dw-069 wersja limitowana 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #13 Napisano 9 Czerwca 2009 mam dw6600w ogóle nie musisz wchodzić w tryb zmiany ustawień czasu (wtedy prawy dolny rzeczywsicie kasuje sekundy)po prostu normalnie wchodzisz w tryb zegarka i naciskasz prawy dolny jak w mojej Oscarowej produkcji: wtedy sie wlacza jakis taki znaczek nad sekundnikiem 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #14 Napisano 16 Czerwca 2009 no wiec odnalazlem instrukcje i wiem juz jak , moze was to zdziwi ale za te zmiane jest odpowiedzialny przycisk podswietlenia (WIELKIE G) w trybie ustawiania czasu , modul w zegarku to 1289 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #15 Napisano 16 Czerwca 2009 no wiec odnalazlem instrukcje i wiem juz jak , moze was to zdziwi ale za te zmiane jest odpowiedzialny przycisk podswietlenia (WIELKIE G) w trybie ustawiania czasu , modul w zegarku to 1289Szkoda że wcześniej nie widziałem tego tematu to bym sprawdził w swoim.jaki kolor ma ten G ? 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #16 Napisano 16 Czerwca 2009 złoty 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach