Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lukasz151

Coś o mnie i krótkie pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na imię mam Łukasz, 24 lata.

Moja przygoda z zegarkami jest dość krótka. Od momentu zgubienia nad rzeką zegarka który dostalem na kominię, nie nosiłem nic do przeszło roku, kiedy to spodobał mi się jeden zegareczek na allegro za 30zl ;) kupiłem ponosiłem jednak ostatnio stłukła mu się szybka tym razem postanowilem wydac troche wieksza sumę. Moj budżet to ok 600zl. Po przeczytaniu kilku tematów wybór padł na g-shock'a GW-6900-GW-7ER znalazłem je w dobrej cenie na zegarkowy.pl

http://www.zegarkowy.pl/casio-gw-6900gw-7.html

Pytanie czy ktoś juz dokonywał zakupu w tym sklepie? Nie ma nic napisane o możliwosci przedłużenia gwarancji.

Może zaproponujecie mi coś innego?

Nadgarstek 17cm

Poza standardowymi funkcjami zależy mi na solarze, wave ceptorze, super by bylo gdyby GW-6900 posiadał termometr. Za wszelką pomoc dziękuję i przede wszystkich Witam wszystkich forumowiczów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie stety wyglada na to ze juz niema ;p ale wnioskuję że sklep zegarkowy.pl polecasz ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklep tak choć ja tam nie kupowałem.

Tak czy siak radzę poszukać tego właśnie modelu,mam i jestem zadowolony.

Piszesz,że zależy Ci na termometrze,ale musisz zdać sobie sprawę,że nie jest to najdokładniejszy przyrząd w zegarku.

edit. Na znanym portalu aukcyjnym są oferty,popytaj.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem @ z zapytaniem o hologram ZIBI do zegarkowy.pl w odpowiedzi dowiedziałem się, że istnieje możliwość przedłużenia gwarancji do 6 lat, oraz że zegarek NIE posiada hologramu ZIBI.
Co w tym wypadku tracę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.