Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

barthas

Barthas wita Was

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Do odwiedzenia tego forum nakłoniło mnie rozbudzone na nowo zainteresowanie zegarkami. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej materii i tak poszukując informacji -od strony do strony - trafiłem tutaj. Póki co od 15 lat noszę na co dzień Festinę Titanium (nie wiem czemu tak nisko jest tu oceniania - moja wiele przeszła i dalej działa bez zarzutu), od dzisiaj jestem dumnym posiadaczem Citizena Eco-drive titanium (tak, lubię ten materiał  :)  ) , ale moim marzeniem od ponad 25 lat, tj. od czasu jak obejrzałem Die Hard II - jest Tag Heuer.

Problemem jest jednak nieustanny brak funduszy... Ponadto po tym co się dowiedziałem z forum o pdróbkach, zacząłem bardzo ostrożnie podchodzić do ofert zegarków używanych. Co prawda mam dwa na oku, ale ponieważ muszę czekać 7 dni, by móc zawracać wam d..ę pytaniami o autentyczność, to chyba odpuszczę (no chyba, że cena będzie atrakcyjna  ;)  )

Pozdrawiam

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum.

Nieustanny brak funduszy na zakup kolejnego zegarka to tutaj normalna sprawa :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.