Kapral172 0 #501 Napisano 4 Listopada 2015 no i czasami nogi mi śmierdzą.. tak, to na pewno o to chodziło..Tak czy inaczej, jutro podejmę decyzję czy z polskiej dystrybucji za ok. 2600 czy od toma za 2150.a gdzie można nabyć za 2600? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #502 Napisano 4 Listopada 2015 Mnie tomo chciał sprzedać żółtego za 2000zl lecz ja wybrałem wersje z oliwkowym paskiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frommert 0 #503 Napisano 4 Listopada 2015 ciężko będzie tak z marszu. Jeden z moich Klientów obiecał mi w tej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frommert 0 #504 Napisano 4 Listopada 2015 Mnie tomo chciał sprzedać żółtego za 2000zl lecz ja wybrałem wersje z oliwkowym paskiem Mnie irytuję żółte napisy na kopercie, dlatego wezmę żółtego. Pasek zawsze mogę wymienić na oliwę czy czarny, z kopertą gorzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #505 Napisano 4 Listopada 2015 W moim przypadku to była miłość od pierwszego wejrzenia czekałem na niego aż będzie na e bay niedługo potem założyłem ten temat i tak zbierałem powoli kase na niego aż wkoncu pojawił się na allegro i kupiłem od tomo oliwkowego i jest przepiękny oczywiście pozostałe wersje też są ładne ale wybrałem tą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #506 Napisano 4 Listopada 2015 Dużo zapłaciłeś ? Ile czekales na zegarek? Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #507 Napisano 4 Listopada 2015 Prawie trzy tygodnie bo było jakieś opóźnienie 2100 płaciłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapral172 0 #508 Napisano 4 Listopada 2015 Mnie irytuję żółte napisy na kopercie, dlatego wezmę żółtego. Pasek zawsze mogę wymienić na oliwę czy czarny, z kopertą gorzej.No to szkoda że nie zgadaliśmy sie wcześniej bo mnie akurat podobaja się te napisy na kopercie...... a zielony czy czarny pasek nie więc można było by zrobić "machnium" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frommert 0 #509 Napisano 5 Listopada 2015 No to szkoda że nie zgadaliśmy sie wcześniej bo mnie akurat podobaja się te napisy na kopercie...... a zielony czy czarny pasek nie więc można było by zrobić "machnium" no to nie bierz żółtego, weź zwykły i się wymienimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #510 Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Do mnie dotarl, jutro fote wrzuce, powiem krótko nie kiepski. Kupilem u tomo poza alledrogo i sie oplacalo. Edytowane 6 Listopada 2015 przez bujman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #511 Napisano 6 Listopada 2015 Dużo dałeś i ile czekales ? Bo ma niby bez czekania ale drożej Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #512 Napisano 6 Listopada 2015 Czekalem rowno 14 dni a kasa poza alledrogo jest atrakcyjna bo za oliwke z przesylka za pobraniem dalem 1920 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #513 Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Oo to zaje...cie A kupował ktoś z zagranicy np shoppinginjapan.net ?Tam złota wersja 2200zł tylkoCzy macie jakieś sprawdzone sklepy zagraniczne? Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 6 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Crash 0 #514 Napisano 6 Listopada 2015 Witam szanownych kolegów. Tak się składa że i ja dołączyłem przez przypadek do grona posiadaczy tegoż zegarka Mało tego, posiadam aż dwie sztuki tegoż modelu Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to mogę jedną sztukę odstąpić Pozdrawiam serdecznie a fotki zapodam jutro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #515 Napisano 6 Listopada 2015 Ile chcesz ? I jaki model masz? Jest polska gwarancja? Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Crash 0 #516 Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Myślę że 2800 i możemy robić deal. Zegarek pochodzi z polskiej dystrybucji Zibi. Ma dokładnie 3 tyg z okładem. Gwarancja jest 3+3, czyli razem 6 lat. Jest to wersja z paskiem oliwkowym. W komplecie paragon z autoryzowanego punktu. Ja pochodzę z Bydgoszczy Edytowane 6 Listopada 2015 przez Dr.Crash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #517 Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) To ja zapłacę w TT że zniżkami 2500 więc za używany bardzo drogo. Jak byś dał inna kwotę to mogli byśmy się dogadać. Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 6 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #518 Napisano 6 Listopada 2015 Panowie ponawiam apel w sprawie polskiej instrukcji do mudmastera-prosze o kontakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #519 Napisano 6 Listopada 2015 Panowie ponawiam apel w sprawie polskiej instrukcji do mudmastera-prosze o kontaktJak kupie to ci zeskanuje Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #520 Napisano 6 Listopada 2015 Jak kupie to ci zeskanuje Wysłane z mojego SM-N920GSpoko to się jakoś rozliczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #521 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Widzę że nasz nowy kolega dr.crash co chciał sprzedać nie odzywa sie. Wiec w poniedziałek idę do salonu TT.Zastanawiam się nad czarnym i olivkowym Maja inne kolory indexow , porownywal ktoś w ciemności czy jest różnica między białym i pomarańczowym. Bo chce kupić czarnego ale zastanawiam się czy dobrze widać te pomarańczowe indexy. Wysłane z mojego SM-N920G Edytowane 7 Listopada 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #522 Napisano 7 Listopada 2015 Ja mam oliwkowego i w ciemności bez problemu da się odczytać godzine 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #523 Napisano 7 Listopada 2015 Chodzi mi o naświetlanie indexow bez przyciskania podświetlenia czy fluorescence light czy jest różnica w jasności między białym a pomarańczowy Wysłane z mojego SM-N920G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #524 Napisano 7 Listopada 2015 Musiałby się ktoś wypowiedzieć z czarną bądź żółtą wersją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frommert 0 #525 Napisano 7 Listopada 2015 Ja swój będę miał w środę najbliższą to wtedy mogę Ci odpowiedzieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach