Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

darkmario

Witam wszystkich użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowym członkiem Waszego forum. Mam kilka pytań odnośnie mojego najbliższego zakupu (pierwszego porzadnego zegarka, który ma mi służyć wiele lat). Nie ukrywam, że jestem bardzo negatywnie zaskoczony faktem, iż muszę czekać tydzień na założenie wątku oraz uzyskanie od Was cennych informacji odnośnie zegarka jaki planuję kupić (a może jakis inny doradzicie). Niestety skoro są takie zasady to trzeba się tego trzymać. Tak więc wstępuję do rodziny fanów zegarków i mam nadzieję że znajdzie się tutaj dla mnie miejsce oraz będę mógł wymieniać się z Państwem wiedzą i opiniami.

O sobie powiem tylko że jestem młodym studentem z Warszawy, który w końcu uzbierał sobie trochę kasy na porządny zegarek i nie mogę się doczekać jego zakupu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Witamy serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.