Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ironidas

Zielony wita

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jak się domyslacie jestem tu nowy. Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się zegarkami, szczególnie vintage. To fajne, spokojne hobby. Z pomocą Waszego portalu mam nadzieję zgłebić temat zarówno od strony historycznej jak i technicznej. Moim marzeniem jest stworzenie własnej kolekcji zegarków vintage. W przyszłości mam nadzieję prosić szanownych forumowiczów o pomoc w ich doborze, być morze zakupie. Póki co zabieram się za zapoznanie z forum, studiowanie dotychczasowych dyskusji. Żałuję że nie dam rady poczytać wszystkiego - jak widzę forum istnieje już dłuuuugo. Mam nadzieję na przychylne przyjęcie mnie w poczet forumowiczów, oraz wyrozumiałość w przyszłości za być może banalne czy wręcz sztubackie pod względem fachowym pytania. Tak więc witam serdecznie. Ironidas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Witamy serdecznie :) będziemy Ci kibicować podczas tworzenia kolekcji i z przyjemnością ją później podziwiać.

Pozdrawiamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy serdecznie :) będziemy Ci kibicować podczas tworzenia kolekcji i z przyjemnością ją później podziwiać.

Pozdrawiamy

Dziękuję, mam jeszcze jdno nieśmiałe marzenie, potrafić rozebrać i złożyć zegarek. Właśnie jestem po lekturze jdnego z forumowiczów ( post z 2006 ) jak to pieknie czyścił starego wostoka. Ale jak pisałem jestem zielony jak szrek :-) A tutaj widzę samych profesjonalistów. Ja oprócz koronki dekla i koperty nie znam nawet nazw elementów. Ale co tam. Kupuję narzędize i starego trupka. Trzeba się uczyć, uczyć uczyć. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

No to trzymam kciuki :) ja też miałam takie plany, ale to był słomiany zapał ;) więc tym bardziej kibicuję Tobie. A profesjonalistami się nie stresuj - są tutaj też laicy i całkiem im tu dobrze (patrz ja ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.