Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dyvan

Teleskopy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, są jakieś teleskopy (do Orient'a Ray potrzebuje na teraz), które nie będą się tak często łamały, gięły ogólnie rzecz biorąc wytrzymałe?

Co chwile muszę wymieniać bo się psują, więc kieruje do was pytanie są na rynku teleskopy, które możecie polecić, i które wytrzymają dłużej niż standardowe dostępne "wszędzie". Chce ich kupić hurtem większą ilość to stwierdziłem, że kupie już jakieś lepsze - o ile istnieją, moja wiedza w tym zakresie jest niewielka. Planuje też zakup innych zegarków o podobnych lub większych gabarytach i wadze to też przyda się taka wiedza (i zapas)

z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich ogólnodostępnych w przypadku tego Orienta to polecam teleskopy Hirsch ok. 4 zł szt. Powinny być dostępne na znanym portalu aukcyjnym. Jeśli chcesz mega solidne, to polecam teleskopy Breitlinga/Omegi (robi je ta sama fabryka) ok. 8-10 zł sztuka. Można je zamówić np. w Aparcie lub innych autoryzowanych salonach tych marek.

Wielkie dzięki za info. lecę do Aparta w takim razie może mi pomogą, portal aukcyjny też sprawdzę

Pozdrawiam

Edit:

Pytanko jeszcze dodatkowe średnica 1,8 wejdzie w bransoletę Orientowską? czy tylko 1,5?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich ogólnodostępnych w przypadku tego Orienta to polecam teleskopy Hirsch ok. 4 zł szt. Powinny być dostępne na znanym portalu aukcyjnym. Jeśli chcesz mega solidne, to polecam teleskopy Breitlinga/Omegi (robi je ta sama fabryka) ok. 8-10 zł sztuka. Można je zamówić np. w Aparcie lub innych autoryzowanych salonach tych marek.

cenna informacja, też chętnie kupię takie teleskopy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.