Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sylabariusz

Za głosem Tempusa

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym powitać serdecznie wszystkich Państwa! 

Jestem nowym, młodym użytkownikiem Forum. Wśród swoich rozlicznych pasji, jak choćby filozofii, historii, literatury, czy podróżowania, z ogromną przyjemność mogę wymienić także... zamiłowanie do zegarków. Uwielbiam czuć zegarek na swojej ręce, a przez to dysponować kontrolą czasu w zasadzie niezależnie od okoliczności zewnętrznych, jak choćby awaria prądu, czy rozładowana bateria w telefonie.  :) 

Jeżeli danego dnia nie założę zegarka, to autentycznie odczuwam pewien brak i pustkę, którą usilnie potrzeba w jakiś sposób wypełnić - najczęściej bezowocnie. Moim ukochanym zegarkiem pozostaje klasyczny produkt marki Rodania. Stąd moja szczególna słabość do tego właśnie, szwajcarskiego producenta. Polecam je absolutnie każdemu, kto tylko odczuwa potrzebę noszenia zegarka i tym samym kontroli nad czasem, jaki ma do zadysponowania. Drugim, bardzo istotnym dla mnie modelem, był wiekowy już obecnie zegarek marki Selhor przywieziony prosto z Francji. Niestety, dawno temu odmówił posłuszeństwa na skutek nieudanych prób zanurzeniowych. 

Liczę na interesującą wymianę spostrzeżeń i konstruktywnie spędzony czas. 

Pozdrawiam wszystkich serdecznie! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.