Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wojo27

Używany Rolex na prezent za ok 10 tys

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno ten lombard, bo adres się zgadza. Później nie miałem co robić i szukałem homage’y Rolexa. Orient robił niemal dokładną kopię Day Date, tylko ze swoim logo, i niestety z jakimiś diamencikami na indeksach, ale za to w oryginalnej wielkości 36 mm. Dość drogie to było i ponoć już nie robią, czyli trudno znaleźć. Za tego na obrazku sprzedający chce 420 €. Są chińskie homage’e, też z diamencikami i z reguły większe. Osobiście zaś mam obsesję na punkcie małych zegarków. Szkoda, że założyciela wątku już to nie interesuje, bo zmienił priorytet. Fajny jest ten kształt Rolexa, nowoczesność jak ją rozumiano w roku chyba 1945, kiedy zaprojektowano pierwszego Oystera, i wiele jest teraz zegarków na nim wzorowanych, a jeden w moim posiadaniu, jak wspomniałem.

post-105062-0-84441100-1550098827_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. Szkoda, że założyciela wątku już to nie interesuje, bo zmienił priorytet. ........

No nie do końca...:)

Co chwila mam wahania i obecnie znowu powróciłem do tego wątku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ten.

Cena 12.400, na pewno do zbicia. Bez papierów, bez pudełka. "Podkręcany" u zegarmistrza na Słowackiego.

Mały, ale prezentował się ładnie, mimo że nie przepadam za złotymi elementami.

post-94687-0-23745000-1550154530_thumb.jpg

post-94687-0-57071300-1550154539_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.