Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

streaker

Roamer superior business multifunction

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem tutaj pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość. Kilka dni temu dostałem w prezencie zegarek Roamer superior business multifunction. Niestety nie ma do niego żadnej instrukcji obsługi a to co załączone zostało przy zakupie jest tylko poglądowe i nijak ma się do zegarka. Na stronie Roamera można znaleźć manuala do niego natomiast nie do końca potrafię rozszyfrować tą instrukcję. Czy mógłby mi ktoś po krotce opisać jak ustawić fazy księżyca, dzień tygodnia, datę i tydzień? Dodatkowo może ktoś wie dlaczego już o godzinie 21.15 przeskakuje mi wskazówka od dnia (nazwy dnia) na następny a w manualu jest napisane że powinno to nastąpić o 00.15. Bardzo proszę o pomoc bo inaczej wszystkie funkcje dodatkowe w tym zegarku staną się dla mnie bezużyteczne gdyż nie potrafię ich ustawić. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, obowiązkiem sprzedającego jest dostarczyć poprawną instrukcję obsługi zegarka.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kontaktowałem się z salonem gdzie kupiony został zegarek. Dowiedziałem się że nie posiadają dedykowanej instrukcji obsługi na stanie sklepu. Będą szukać po serwisach i jak znajdą to mi ją dadzą a jak nie to nic więcej nie są w stanie zrobić. W związku z powyższym moja prośba jest nadal aktualna. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Właśnie na maila otrzymałem instrukcję obsługi w j. polskim. Natomiast dalej zastanawia mnie rzecz związana ze zmianą nazwy dnia tygodnia. Czy ktoś może wie dlaczego mój zegarek wykonuje to ok godziny 21.15 a nie północy. Dowiedziałem się że mam mechanizm Ronda 706B

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam podobny problem. Czy można wiedzieć jak się zakończyła Twoja historia? Dziś kupiłem zegarek i wydaje mi się ze jest z nim coś nie tak. Data przeskakuje o 21:15 a przycisk zmiany faz księżyca raz działa raz nie. Dodatkowo cały czas mam noc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.