Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

faberone

Epos Sportive 3380

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem właścicielem tego modelu od jakiegoś czasu ale dopiero teraz zwróciłem uwagę na napis na wahadełku automatu.U mnie jest napisane "Twenty-five 25 jeweels swiss made".Przegladalem inne zdjecia tego modelu na forum i na kazdym jest tylko "25 jeweels swiss".Czy posiadacze tego modelu mogliby sprawdzic u siebie ten napis?Czy tak moze byc, ze sa rozne napisy tzn. "rozszerzony i skrócony" Zegarek kupilem wiadomo u kogo :D

Drugie to jak u Panstwa wygladala sprawa spieszenia,spozniania sie?Czy i po jakim czasie ustabilizowalo sie na dobre?U mnie jest to okolo 6-7 sekund na dobe ale raz mialem "przyspieszenie" o 20 sekund.

Pozdrawiam

faberone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie 25 jewels swiss

Po prawie 3 miesiącach około (2 - 3)s/dobę spóźnia i chyba już tak zostanie bo to całkiem przyzwoicie.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TWENTY-FIVE 25 JEWELS SWISS MADE

Co do punktualności to muszę przyznać, że jestem zadowolony. Przeważnie po tygodniu to 2-3 sekundy na plus. Zdarzyło się też tyle samo na minus a raz pewnie się spieszyłem a on razem ze mną bo zrobił 30 sekund :D Uznaję to za pojedynczy incydent i jak na razie to mogę na nim polegać, chociaż czasami go sprawdzam :D

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eleventh

U mnie 25 jewels swiss

Co do punktualności to nie pomogę. Raczej mało był użytkowany, a teraz leży w pudełeczku na poduszeczce i czeka na nowego właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.