Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

meceanss

Tag Heuer Carrera CV2010

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich Klubowiczów,

Czy spotkał się ktoś z Was ze sklepem z poniższego linka? Mają w swojej ofercie odnowionego Taga z nowym bezelem - zegarek bez pudełka i papierów.

http://www.luksusowezegarki.pl/pl/p/TAG-HEUER-CARRERA-CHRONOGRAPH-CALIBRE-16/266

Na chrono24 mają Trusted seller ale wolałbym Was dopytać czy można im zaufać. Myślicie, że to rozsądna cena jak za ten model/stan ?

Pozdrowienia,

M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cena bardzo bardzo dobra jak na stan widoczny na zdjęciach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z informacji jakie uzyskałem zegarek jest po profesjonalnym odnowieniu a bezel wymieniony na nowy (ponoć kupiony u Pieśkiewcza). Do zegarka nie ma żadnych dokumentów więc rozumiem, że cena jest niższa. Jednakże na pytanie czy możemy sprawdzić zegarek w serwisie przed zakupem otrzymałem odpowiedź, że po zakupie mogę sobie sprawdzać gdzie tylko chce, oni nie mają na to czasu, że są w stowarzyszeniu WTA (Watch Trader Association) więc sprawdzanie tego zegarka to tak jakby sprawdzać zegarek zakupiony w salonie czy jest oryginalny...Powiem szczerze, że mam przez to mieszane uczucia. Z jednej strony tak jak psiałem mają Trusted Sellera na Chrono24 więc pewnie jakąś historię sprzedaży już mają ale z drugiej ich podejście do klienta jest delikatnie mówiąc słabe. Przez moment odniosłem wrażenie, że zaraz będę musiał jeszcze przeprosić, że w ogóle zawracam im gitare zakupem za 6k. Stąd pytanie do Was szanowni klubowicze czy mieliście już kiedyś z nimi styczność i  czy są godni polecenia a wyżej wymieniona sytuacja była następstwem tego, że ktoś miał gorszy dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ich po części rozumiem bo gdyby każdy sobie latał ze sprawdzaniem zegarka na ich koszt przed zakupem to jakby ten zegarek wyglądał? (każda weryfikacja wymaga otwarcia zegarka co za tym idzie sprawdzenia jego szczelności i niekiedy wymiany uszczelki- zakładając najgorszy scenariusz trzeba liczyć koszt weryfikacji, wymiana uszczelki i test szczelności)

nie mówię już o tym że uszczelka potrafi jechać miesiąc z magazynu

jeśli mówią że zegarek jest po pełnym serwisie to niech chociaż pokażą tobie wydruk z wibrografu (przynajmniej będziesz miał pewność)

co do mechanizmu to raczej nie ma co zaglądać do środka bo jak piszą wiedzą co sprzedają

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.