Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość yanobusuki

Damski LONGINES kieszonkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yanobusuki

Witam wszystkich serdecznie.Bardzo proszę o opinie .Jestem w posiadaniu złotego,damskiego kieszonkowego zegarka marki Longines.Model ten uzyskał Grand Prix na Wystawie Światowej w Paryżu,w roku 1900.Mój egzemplarz został wyprodukowany w roku 1906,z tego co wiem,w Berlinie.Jest to pamiątka rodzinna mojej żony.W swoim czasie moja teściowa miała zamiar sprzedać to cacko,a zaiteresowane kupnem było Muzeum Techniki w Berlinie,dawali podobno niezłą cene.Teściowa ostatecznie zrezygnowała.Minęło troche lat i teraz my,z żona chcielibyśmy to sprzedać.Zegarek jest w bardzo dobrym stanie a jedynym jego mankamentem jest brak szkiełka.Teściowa twierdziła ,że koszt tego szkiełka miał wynosić ok.1500 złCzy przed sprzedażą warto zainwestować w to szkiełko?No i wogóle ,ile ten zegarek może być wart?Jeśli ktoś chce go obejrzeć to prosze wejść na moją stronkę www.butterbean2.fotosik.pl ,tam jest kilka zdjęć ,niestety nienajlepszej jakości.Jest też zdjęcie pisma, do mojej żony,z firmy Longines,dotyczące , tego zegarka.Dziękuję i proszę o wyrażenie opinii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za szkiełko 1500 zł :shock: Za zegarek , to może weżmiesz takie pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.