Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sentenced

Przywitanie zegarkowego abnegata :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, 

jakiś czas temu postanowiłem zarejestrować się na forum, żeby potwierdzić, czy ten Heritor będzie pasował do garnituru i czy sam model można nazwać prestiżowym  :D

91vjgJXoDOL._UX342_.jpg

Całe szczęście, że nie zadałem tego pytania  :rolleyes:  Zamiast tego zacząłem czytać, czytać i czytać. I nie mogę się nadziwić jak bogaty jest ten zegarkowy świat oraz ile na jego temat wiecie. 

A ja o zegarkach nie wiedziałem do tej pory nic, bo mimo wieku 30+ od jakichś 10 nie miałem żadnego na nadgarstku. Chciałbym jednak to zmienić i sprawić sobie coś w miarę eleganckiego do marynarki/garnituru do noszenia od święta oraz coś bardziej casualowego, do noszenia na co dzień. 

Aktualnie przeglądam kolejne egzemplarze, zaznaczam ulubione, czytam Wasze opinie, odróżniam już zegarek kwarcowy od mechanicznego  :D  i odkrywam smutny fakt, że nawet jeśli powiększę planowany budżet z kilku stówek do kilku tysięcy, to i tak nie mam co liczyć na zakup zegarka, o którym będzie można powiedzieć, że ma cokolwiek prestiżowego  -_-

Niemniej jednak korci mnie już, żeby pytać o konkretne modele i zadać jedno z tych oryginalnych pytań - "co kupić" lub "który wybrać"  :D

Zapewne nie powinno się tego robić w tym dziale, więc się powstrzymuję i czekam karny tydzień  :unsure:

Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.