Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

funshy

Gdzie kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, planuję zakup zegarka i w oko wpadły mi Lorusy i Casio. Które z tych sklepów są raczej zaufane i można bez obaw z nich brać, bo w przypadku TEGO Casio rozbieżność jest dość spora.

W TYM wypadku ceny podobne, więc pewnie padłoby na zegarownie, bo widziałem że przewijała się w wątkach.

Jeczcze jakby na temat TYCH sklepów coś dopisać.

Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam chyba połowę swoich zegarków z Zegarek.net albo Brylant.net. Ale Zegarownia, Demus, Maxtime, luxtime też są polecane jako bezproblemowe. Time Trend jest też ok, mają dużo sklepów w całej Polsce stacjonarnie.

Jeśli chodzi o model to one są bardzo podobne, mają bardzo podobne funkcje, więc bierz ten, który najbardziej ci się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kromeczka

Najbardziej skłaniałbym się ku temu ale niestety sklepy mniej popularne od reszty i nie wiem czy można ufać. Niby 7000+ opinii na ceneo to nie byle co ale fajnie jakby ktoś potwierdził jak to z tym jest :)

Wiesz może czy Lorusy Chromograph w podobnej cenie mają jakieś lepsze cechy niż Casio czy z istotnych różnic to tylko wygląd ?

Mogłabyś zerknąć czy może ten allegrowy sklep kojarzysz ?

Dzięki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.