Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mariusz92

Aerowatch z fazami księżyca czy...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukałem na forum ale nie udało mi się znaleść informacji na temat zegarka

AEROWATCH RENAISSANCE MOON PHASE QUARTZ 08937 RO01

Link: http://www.aerowatch.pl/m-skie-renaissance-szczegoly-334.html

Czy macie jakieś doświadczenie z tą marka, a może z tym modelem i możecie się podzielić, wysłać zdjęcia.

A może, znacie inne ciekawe czasomierze w podobnym stylu, które możecie mi polecić. Eleganckie zegarki ze wskaźnikiem faz księżyca do 2500 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Glycine Combat 6 Classic Moonphase, a więc zegarek mechaniczny, do ściągnięcia zza "wielkiej wody" w zadanym budżecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mechanik także wchodzi w grę to posłuchaj kolegi fidelio. To kapitalny zegarek, do wyboru kilka kolorów tarczy, sam mocno się zastanawiałem nad nim. Być może będziesz musiał sięgnąć do kieszeni głębiej, ale warto. Glycine lipy nie robi.????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ostatnio na MD go widziałem za 379 USD... Sam się nad nim zastanawiam, bo i jego wielkość jest bardzo uniwersalna - 40 mm średnicy. Combat w wersji 43 mm średnicy jest jednak dla mnie za duży. Moożna zaryzykować stwierdzenie, że ten Combat z fazami księżyca to najtańszy tego typu zegarek "swiss made" na rynku /mechaniczny/ :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

379 dolców to okazyjna cena, sam bym się skusił, gdyby nie kupno Alpinista ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

W innym popularnym źródle zza "wielkiej wody", praktycznie stała cena na ten zegarek, w różnych wersjach kolorystycznych, to 449 USD. Wedle moich wstępnych wyliczeń, nawet uezględniając koszt wysyłki, cła i Vatu, wychodzi niewiele ponad 2000 zł. Ta Gliceryna jest na mojej krótkiej liście. Bardzo krótkiej ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje, za propozycje. Glycine ma ten plus że to automat, ale jeżeli chodzi o wygląd bardziej przemawia do mnie aerowatch. Może jeszcze jakieś sugestie i inne modele?

Może wypowiedzieć się jakiś użytkownik tego modelu aerowatch i przesłać zdjęcia zegarka bo nigdzie nie spotkałem "real foto" tego zegarka na nadgarstku, tylko zdjęcia z oficjalnej strony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.