Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Cyborg

Witam serdecznie wszystkich na Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Darek. Wypadało by napisać parę słów o sobie...
Do tematu zegarków nie podchodziłem nigdy z jakąś specjalną ekscytacją. Ot, uważałem że facet powinien jakiś zegarek nosić. Pierwszy zegarek, jaki miałem to jakaś Montana z melodyjkami ;-), później Certina automat otrzymana od ojca. Kolejny, to już świadomy wybór - Tissot w tytanowej kopercie noszony 24/7 przez 20 lat. Ostatnio, w dobie smartfonów, przestał być niezbędny, a że przeszkadzał w różnych aktywnościach coraz częściej lądował w szufladzie. I na tym moja historia zegarków pewnie miała się zakończyć.
Aż odkryłem temat zegarków LED, w szczególności "polskiej produkcji", które w czasie mojej młodości były wyszydzane "po co komu zegarek, w którym do odczytu godziny potrzeba dwóch rąk?". Musiałem taki mieć :-) Po paru miesiącach udało mi się zdobyć działający egzemplarz Unitra Warel DW-2005 w dość dobrym stanie, który noszę teraz z dumą bez przerwy ;-) Szukając wszelkich informacji na temat tego zegarka trafiłem na to Forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.