Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

architekt.literatury

Cześć i czołem!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam, jestem Arek i miło mi dołączyć do tak zacnego grona miłośników zegarków.

Odkąd pamiętam fascynowałem się zegarkami i to nie byle jakimi, a zawsze tymi mechanicznymi, tymi które miały duszę. Moje pierwsze zegarki dostałem od wspaniałego człowieka, którym opiekowała się moja babcia. Poljot UFO, jakiś Wostok oraz złotą Doxe. Może wydać się to zabawne ale na chwilę obecną, mimo ciągłego zafascynowania mechanicznymi zegarkami, moim podstawowym jest Casio A-158.

Ciągle poszerzam swoją kolekcję o zegarki z giełd staroci i z aukcji internetowych, szukam perełek.

Forum znam już od lat ale chyba dopiero teraz stałem się na tyle świadomy by dołączyć jako użytkownik.

Poza zegarkami interesuję się także grafiką komputerowa, literaturą, pisarstwem i introligatorstwem. Kolekcjonuję maszyny do pisania.

No to chyba tyle, do usłyszenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.