Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość eddie_orzel

GINSBO-MATIC

Rekomendowane odpowiedzi

Gość eddie_orzel

Witam to jest mój pierwszy post na tym forum, ciesze się że w ogóle takie forum istnieje no ale do rzeczy.

Mianowicie mam taki zegarek jak w temacie "GINSBO MATIC" jest to automat 21 jewels. Jednak jakaś część jest uszkodzona i jeden z zegarmistrzów powiedział, że on nie ma tej części i że może to kosztować ponad 100zł. No i teraz pytanie czy opłaca się to próbować naprawiać czy zostawić ten zegarek w szafce żeby dalej się poniewierał.

Z góry dziękuje za komentarze co sądzicie o tym zegarku i czy kiedykolwiek spotkaliście się z tą marką.

post-0-0-06758400-1330696726.jpg

post-0-0-80727200-1330696742.jpg

post-0-0-49532700-1330696760.jpg

Przepraszam za jakość zdjęć ale nie mam lepszego aparatu wiec nic lepszego nie mogę wstawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włącz tryb makro, umieść na statywie lub inaczej ale musi być nieruchomy, potem włącz samowyzwalacz i poczekaj aż aparat wyostrzy i dopiero wtedy naciśnij spust. W ostateczności użyj lampy.

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eddie_orzel

Kolego gdybym miał makro to bym go użył ale nie mam, już dłuższy czas przymierzam sie do kupienia czegoś ale zawsze wypadnie coś ważniejszego i pilniejszego niż nowy aparat. A jak się ma małe dziecko to jak skarbonka bez dna :lol: ale za to ile szczęścia :D

post-0-0-64502900-1330696777.jpg

skanuj0004sf5.th.jpg

Te fotki zrobiłem skanerem myśle, że troche lepiej wyszły niż aparatem (dobrze widać tylko te elementy które dotykały szyby skanera co zresztą można zobaczyć na zdjęciu mechanizmu, nie widać dokładnie elementów które są głębiej).

Mimo to proszę o wypowiedzenie sie jeśli nie co do zegarka to chociaż co do firmy GINSBO-MATIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.