Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość timbo

zeno wermachtwerk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość timbo

Szanowni Koledzy co powiecie o zeno z limitowanej serii 500/92 z mechanizmem wermachtwerk kal AS 1130?.

Bede zobowiazany za wiadomosc nt mechanizmu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, ale mnie denerwuje to wykształceństwo naszego społeczeństwa. Jak już chcesz Kolego o coś zapytać to przynajmniej zadaj sobie trochę trudu i sprawdź, jak się pisze "Wehrmacht". :oops: Poza tym nie lubię Wehrmachtu. To tak nie a propos.

Omnia mea mecum porto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość timbo

Do kol Tylera,moze jestes lepiej wyksztalcony,ale napewno gorzej wychowany...te sklonnosci do pouczania innych...moze Ty nie lubisz wehrmachtu ale ja nie lubie zadufanych dupkow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Do kol Tylera,moze jestes lepiej wyksztalcony,ale napewno gorzej wychowany...te sklonnosci do pouczania innych...moze Ty nie lubisz wehrmachtu ale ja nie lubie zadufanych dupkow...

może już nie pisz nic więcej?

panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,

oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może już nie pisz nic więcej? i po co zakładasz dwa identyczne wątki?

panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,

oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm, no cóż może moja uwaga była trochę zbyt uszczypliwa, ale ... dopiero z używanego słownictwa widać kto jest gorzej? wcale nie? wychowany.

Omnia mea mecum porto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość timbo

Sorry,i ja moze bylem zbyt niegrzeczny,fakt,ze w pospiechu strzelilem byka w slownictwie i omylkowo zalozylem dwa watki,wybacz prosze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.