Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość marcin-k-12

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marcin-k-12

Witajcie na imie mam Marcin pochodze ze świdnicy jest to srednie miasto niedaleko Wrocławia Dolnośląskie.Lubie majsterkowac najbardziej sprzęt komputerowy.Jestem z zawodu serwisantem komputerowym ale raczej w moim miescie servisy komputerowe to żadkodć wiec jest to tylko moje hobby i zamilowanie.Wczesniej niezbyt interesowaly mnie zegarki i uważalem ze telefon masz poco ci zegarek.Aż pewnego dnia od siostry w prezencie dostalem atlanticka jednak jakos mnie nie zainteresowal i dalej ze trzy lata leżal i wkoncu wystaeilem go na aukcji.Inagle cos sie zmienilo wymienilem go na zegarek Junghans nawet nie wiedzialem ze taka firma istnieje :) .Teraz stwierdzam ze to jest ten zegarek ktory jest mi potrzebny i chce go miec i nosic wszystko mi sie w nim podoba poza tym ze musze go zmusic do poprawnego dzialania.Więc jestem tu dziś z wami i dziś ja potrzebuje pomocy jutro ja wam pomoge.Nie udziel sie na innych forach.Ten zegarek sprawił ze sie tu zarejestrowałem a wy dacie mi na to odpowiedz czy dobrze zrobilem i bede mogl tu otrzymywa odpowiedzi i zostac aktywnym czlonkiem waszej spolecznosci mam nadzieje ze nie zmarnowalem czasu pokryjomo w godzinach pracy.Dzieki i do dzieła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.