Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Grzesiek2019

Orient star

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście nie kupowałem w tym sklepie ale przymierzalem się do zakupu z tego sklepu i szukalem info na forum to wychodzi na to że sklep ok bo nikt nigdy tego sklepu nie odradzal wręcz czasem linki z tego sklepu jako propozycja były wysyłane.

Sent from my SAMSUNG-SM-G891A using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te linki z propozycjami widzialem. Ale myslalem ze znajdzie sie ktos kto osobiscie kupowal.

Dziekuje za zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko poszukaj jak cos, bo w innym sklepie masz po ok 1700. A zegarek jak to open heart. Jak sie podoba, to kupuj, chodź dla mnie za duzo tego odsłoniętego na tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozna konkretniej? Sprawdzony sklep znaczy timea.pl? Bo z tego co czytalem to moze nie na tamat oryginalnosci ale anulacji zamowien rozne opinie o nich krążą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Timea.pl płacisz przy odbiorze wiec żadnego strachu, kupowałem zegarek którego nie mieli w magazynie to 4 tygodnie czekałem aż przyjechał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.