Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

melvin

Uszczelki do certina ds podium automatic

Rekomendowane odpowiedzi

Spodziewam się , że wielu z Was na moje pytanie odpowie, że powinien to zrobić wykwalifikowany zegarmistrz. Ale ja w myśl zasady "pozwólcie mi zrobić złe" (głównie sobie) zadam moje pytanie do ludzi obeznanych a świecie zegarkowym. A mianowicie chciałbym kupić silikonową uszczelkę dekla oraz oring do koronki do zegarka certina ds podium automatic, jeżeli trzeba jestem w stanie podać pełną referencję. Krótko mówiąc mój post zmierza do tego aby uniezależnić się od pewnej firmy z Warszawy z ulicy Marynarskiej w kwestii wodoszczelności zegarka. I od razu uprzedzając życzliwe uwagi wiem, że wodoszczelność to nie tylko koronka i dekiel. Może ktoś wie gdzie lub jak kupić takie materiały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupisz, ponieważ pakiet serwisowy, w którego skład wchodzą m.in. oryginalne uszczelki jest dostępny tylko dla autoryzowanych partnerów Swatch Group.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zgadza się, wiem o tym. Ale może jakiś inny sposób ("czarny rynek"), jakieś zamienniki w dobrej jakości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mimo wszystko łatwiej zdobyć treblinki do kombajnu ćwierćcalowe niż to o co pytałem. Kurka wodna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.