Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pawcio64

BALL NM9030B-SC-BK czy NM2128C-S1C-BE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Przymierzam się do kupna zegarka BALL. Prosiłbym o opinię. Czy są one naprawdę dokładne, skoro mają chronometr, bona mi zależy? Myślę o wyborze między: BALL  NM9030B-SC-BK lub NM2128C-S1C-BE. Który lepiej wybrać. Oba są manufakturowe. Czy nie jest to ryzyko kupić manufakturę, z  myślą o przyszłym serwisie (kwestia ewentualnych napraw) ? Może lepiej wybrać inny model, niemanufakturowy z Eta 2892, np. Endurance 1917 TMT ? Byłbym wdzięczny za pomoc i opinie Państwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.09.2021 o 11:07, Pawcio64 napisał(-a):

Witam serdecznie. Przymierzam się do kupna zegarka BALL. Prosiłbym o opinię. Czy są one naprawdę dokładne, skoro mają chronometr, bona mi zależy? Myślę o wyborze między: BALL  NM9030B-SC-BK lub NM2128C-S1C-BE. Który lepiej wybrać. Oba są manufakturowe. Czy nie jest to ryzyko kupić manufakturę, z  myślą o przyszłym serwisie (kwestia ewentualnych napraw) ? Może lepiej wybrać inny model, niemanufakturowy z Eta 2892, np. Endurance 1917 TMT ? Byłbym wdzięczny za pomoc i opinie Państwa.

mam Balla bez chronometru i na tydzień robi ok 10-15 sekund. Moim zdaniem i z tego co rozmawiam z innymi posiadaczami tej marki Balle są tak dokładne , że nie ma wogole co patrzeć na chronometr tylko wybierać tego na którego stać i który się podoba😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi