Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szklarz1991

Wymiana Chapter Ring"a w Heimdallr skx007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam postanowiłem dokonać Mod-a w moim heimdallr skx007 , wymieniłem wskazówkę sekundową na czerwoną oraz tarczę zakupioną od Namoki niestety mój zegarmistrz nie chciał podjąć się wymiany Chapter Ringa ponieważ nie jest w stanie zdjąć szafiru ... i niestety obecny ring nie wygląda dobrze z obecną tarczą, czy jest ktoś na forum kto mógłby podjąć się wymiany tego elementu ??? z góry dziękuję za pomoc ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.09.2021 o 22:44, Szklarz1991 napisał(-a):

Witam postanowiłem dokonać Mod-a w moim heimdallr skx007 , wymieniłem wskazówkę sekundową na czerwoną oraz tarczę zakupioną od Namoki niestety mój zegarmistrz nie chciał podjąć się wymiany Chapter Ringa ponieważ nie jest w stanie zdjąć szafiru ... i niestety obecny ring nie wygląda dobrze z obecną tarczą, czy jest ktoś na forum kto mógłby podjąć się wymiany tego elementu ??? z góry dziękuję za pomoc ! 

a masz jakieś foty ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.09.2021 o 21:05, Szklarz1991 napisał(-a):

Obecny ring jest delikatnie krzywo 

1632423730068771642516606095194.jpg

16324238372478491866508867526615.jpg

wydaje mi sie, że winien wyjść od wewnątrz, czyli po wyjęciu mechanizmu, zapewne jest delikatnie przyzkejony, kilka już tak zdemontowałem ale nie w tym zegarku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi