Zzzz 0 #1 Napisano 13 Lipca 2023 Panie i Panowie, poszukuję takiego zegarka jak na załączonej fotce. Z tego co udało mi się ustalić to chyba jest to 6309 7050. Wiele lat temu dostałem taki od ojca i będąc 15 letnim gówniarzem, zgubiłem. Teraz chciałbym zrobić ojcu prezent w drugą stronę. Ewentualnie może ktoś posiada na sprzedaż samą tarczę w tym kolorze i z tym samym szlifem. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czolo 1479 #2 Napisano 14 Lipca 2023 W podobnym wzorze koperty wychodziły też na przełomie lat 60/70tych. Podobna tarcze mam w 5626, ale zupełnie inna koperta. Model którego szukasz był na eBay z wysyłką z Włoch miesiąc temu. Nie sprzedał się za 150Eur. Poszukaj sprzedawcy i ponegocjuj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zzzz 0 #3 Napisano 14 Lipca 2023 Wielkie dzięki. Szukam.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach