Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RagnarPL

3 zegarkowa kolekcja Bulova: field, sky & sea

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Was na film, w którym staram się udowodnić, że w obrębie jednej marki można stworzyć ciekawą 3 zegarkową kolekcję. 
Nie chciałem iść utartym szlakiem podziału na: zegarek codzienny, garniturowy i sportowy. 
Moje kryterium odniosłem do wojska, a konkretnie do rodzaju sił zbrojnych: piechoty, lotnictwa i marynarki :D
Czekam na Wasze komentarze 🤔🤔🤔🤔
Łapki w górę mile widziane 👍👍👍👍
Nie zapomnijcie zasubskrybować kanału i kliknąć w dzwoneczek, żeby nie przegapić kolejnych filmów 🔔🎞🔔🎞
Zapraszam do oglądania !

IMG_20230920_203428.jpg

IMG_20230920_204517.jpg

IMG_20231005_120629.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne porównanie. Mam wrażenie, że ten field jest taki nijaki, ale to trochę cecha tego typu zegarków. Ta czerwień trochę przełamuje, ale tylko trochę.

Z kolei pilot, straszny grubas. Ale ciekawy układ tarczy, choć jednocześnie chyba za dużo się na tej tarczy dzieje (co z kolei pewnie przekłada się na grubość zegarka).

Natomiast diver od jakiegoś czasu mnie ciekawi, bo ten pomarańczowy wygląda inaczej niż zazwyczaj, jest mocno żywy. Do tego fajna cena. Rozglądam się za czymś pomarańczowym i często na zdjęciach zegarek wygląda super, ale na żywo jest już gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.10.2023 o 20:17, marcinboro napisał(-a):

Fajne porównanie. Mam wrażenie, że ten field jest taki nijaki, ale to trochę cecha tego typu zegarków. Ta czerwień trochę przełamuje, ale tylko trochę.

Z kolei pilot, straszny grubas. Ale ciekawy układ tarczy, choć jednocześnie chyba za dużo się na tej tarczy dzieje (co z kolei pewnie przekłada się na grubość zegarka).

Natomiast diver od jakiegoś czasu mnie ciekawi, bo ten pomarańczowy wygląda inaczej niż zazwyczaj, jest mocno żywy. Do tego fajna cena. Rozglądam się za czymś pomarańczowym i często na zdjęciach zegarek wygląda super, ale na żywo jest już gorzej.

Cześć, wszystkie zegarki mocno zyskują na żywo :D Co do pomarańczowej diablicy to robi piorunujące wrażenie, do tego jest mniejsza od poprzednich wersji. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam serdecznie.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi