Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Marcin99

Co to jest funkcja SPL - w zegarkach CASIO??

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcin99

Witam Was drodzy użytkownicy i miłośnicy zegarków!!!

Mam wielką prośbę... Mam zegarek CASIO w-87H... ale mniejsza o model... Mam go od 7 lat.. bez awarii i wymiany baterii... pasek wymieniłem dopiero pierwszy raz pół roku temu...

Ale do rzeczy...

Ciekawi mnie co to jest za funkcja, - ktora znajduje się i jest pokazywana w tzw. MODE INDICATOR... chodzi mi o funkcje SPL... zawsze była nieaktywna... nie da się jej uruchomić w opcjach... i nie wiem... moze ona coś pokazuje?? sama się włącza?? hmmmm... nie wiem... widziałem ta funkcje w wielu zegarkach CASIO... pytałem u zegarmistrza... ale On też nie miał pojecia...

Prosze o pomoc - co to jest i do czego służy - SPL...

Z góry dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc

witaj

po 1.model jest b.ważny więc go podaj(najlepiej wklej zdj.,albo podaj link)

po 2.spl w starych model to split czyli między czasy w stoperze, i o ile się orientuje to we wszystkich Casio działają

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin99

wiesz... dzięki...

model to CASIO - W-87H jest z podświetleniem illuminator itp...

i raczej to nie jesrt międzyczas w stoperze.. bo stoper ten nie ma międzczasów.. jest tylko pomiar od-do... i kasowanie licznika...

przegrzebalem cały zegarek... i nie ma możliwości żadnej włączenia tego SPL... nie da się... chyba to samo się jakoś włącza i o czymś mówi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin99

aha... dzięki FELEKSC... faktycznie działa... wielkie dzięki!!! pozdowionka...ale ciemny i ślepy byłem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
aha... dzięki FELEKSC... faktycznie działa... wielkie dzięki!!! pozdowionka...ale ciemny i ślepy byłem:)

spoko

fajny zegareczek :!:

mam części jak będziesz potrzebował :D

:D pozdrawiam

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin99

dzięki... ale mam nadzieje że części się nie przydadzą... ale jak co to będe pytał... chodzi od 8 lat bez awarii i bez zmiany baterii... a używany jest do wszystkiego...- praca, wyjścia w góry, itp...

i jak czegoś będziesz też potrzebował to się odzywaj...może nie mam wiele częsci do clocków, ale coś czasem wiem... narazie i dzięki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.