piotr76 754 #1 Napisano 28 Września 2024 (edytowane) Dzien Dobry. Nazywam sie Piotr, do tej pory jedynie czytalem forum, ale ze jestem milosnikiem zegarkow postanowilem dolaczyc do szacownego grona. Nie nastawiam sie na budowe wielkiej kolekcji. Na te chwile posiadam: Casio G-shock Mudmaster GWG-1000 -1A (praktycznie niezniszczalna sztuka :D) Tissot Chemin des Tourelles Powermatic 80 ( wedlug mnie swietny zegarek za male pieniadze) Omega Seamaster planet Ocean (juz staruszek ale dalej uwazam ze to byl strzal w dziesiatke jak go kupowalem 2012r.) ,oraz najnowszy zakup dzis odebrany z salonu czyli Tag Heuer Aquaracer calibre 7 GMT w ciekawym kolorze- cyferblat ciemnoniebieski, bezel polowa niebieska a druga polowa biala ( wiecej o wrazeniach z noszenia za jakis czas bo doslownie dzis go odebralem) Z najblizszych planow powiekszenia skromniej kolekcji to aktualnie czekam gwiazdki bo wiewiorki szepnely do ucha ze mikolaj szykuje niespodzianke i moze znajde pod choinka Zenitha Defy Skyline Chrono (jakby powiedziala moja corka, to moj Crush) ale to juz powazny wydatek wiec trzeba to przemyslec Tyle o mnie. Edytowane 28 Września 2024 przez piotr76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6226 #2 Napisano 1 Października 2024 Świetnie, że do nas dołączyłeś, baw się dobrze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 6700 #3 Napisano 12 Października 2024 Witamy na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach