Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Iching

Witajcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem dziś konto, bo zawartość Forum stanowi dla mnie już od ok. roku jedno ze żródeł informacji na temat nowego (któregoż już...) pogłębionego zainteresowania... a nieładnie tak "podglądać przez szybkę" (chyba, że tarczę zegarka...😉)

Obawiam się, że moja obecność tu oznacza, że podczas wydłużonego w czasie poszukiwania konkretnego wzoru czasomierza (który sobie wymyśliłem...)  - "połknąłem bakcyla" i "wpadłem jak śliwka w kompot" kolejnej pasji, co pochłania zasoby - czasu i nie tylko.

Dobrze, że chociaż znalazłem, czego szukałem. Niestety - okazało się, że będę nadal szukał... nadal i więcej.

Trudno jest mi pisać o sobie do obcych - póki co - ludzi, ale mam nadzieję, że w miarę upływu czasu poznamy się lepiej - a ja (być może "między wierszami"...) będę zdolny ujawniać więcej szczegółów.

Na początek może dwa: trafiłem tu z innego Forum, w obrębie którego o istnieniu KMZiZ dowiedziałem się pozatematycznie... i to, że jeszcze przed niespełna rokiem nie przypuszczałem nawet, że mogę potrzebować więcej niż jednego zegarka na raz... no, może dwóch (na co dzień - i "do garnituru").

Multiplikacja "potrzeb" jest Wam zapewne dobrze znana - nie zdziwi więc fakt, że już teraz mam ich więcej - śmiem twierdzić, że powstaje powoli kolejna "tematyczna" kolekcja... ale o tym będę już pisał w obrębie stosownych działów.

A tymczasem - jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Was na powitanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi