Iching 2 #1 Napisano Wtorek o 19:20 Założyłem dziś konto, bo zawartość Forum stanowi dla mnie już od ok. roku jedno ze żródeł informacji na temat nowego (któregoż już...) pogłębionego zainteresowania... a nieładnie tak "podglądać przez szybkę" (chyba, że tarczę zegarka...😉) Obawiam się, że moja obecność tu oznacza, że podczas wydłużonego w czasie poszukiwania konkretnego wzoru czasomierza (który sobie wymyśliłem...) - "połknąłem bakcyla" i "wpadłem jak śliwka w kompot" kolejnej pasji, co pochłania zasoby - czasu i nie tylko. Dobrze, że chociaż znalazłem, czego szukałem. Niestety - okazało się, że będę nadal szukał... nadal i więcej. Trudno jest mi pisać o sobie do obcych - póki co - ludzi, ale mam nadzieję, że w miarę upływu czasu poznamy się lepiej - a ja (być może "między wierszami"...) będę zdolny ujawniać więcej szczegółów. Na początek może dwa: trafiłem tu z innego Forum, w obrębie którego o istnieniu KMZiZ dowiedziałem się pozatematycznie... i to, że jeszcze przed niespełna rokiem nie przypuszczałem nawet, że mogę potrzebować więcej niż jednego zegarka na raz... no, może dwóch (na co dzień - i "do garnituru"). Multiplikacja "potrzeb" jest Wam zapewne dobrze znana - nie zdziwi więc fakt, że już teraz mam ich więcej - śmiem twierdzić, że powstaje powoli kolejna "tematyczna" kolekcja... ale o tym będę już pisał w obrębie stosownych działów. A tymczasem - jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Was na powitanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 10184 #2 Napisano wczoraj o 10:35 Witamy na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach