Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Rozbójnik

Bry

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rozbójnik

Bry

Od razu się przyznam, nie jestem miłośnikiem zegarków. O zegarkach wiem tylko tyle, że są:

- wskazówkowe, elektroniczne, kombo;

- na "nakręcanie", eketroniczne, tzw. automaty, eco-drive oraz słoneczne :) ;

- w przeważającej części nosi się je na nadgarstku;

Trafiłem tu ponieważ:

- szukałem info o niedawno nabytym zegarku i nic nie znalazłem - zegarek widmo (ale o nim napiszę w dziale CITIZEN'a);

- na podstawie w/w poszukiwań doszedłem do wniosku, że zegarki mogą się okazać niezłą inwestycją (konkretnie w moim przypadku);

Ja i zegarki:

- ostatnie zegarki jakie nosiłem "skończyły się ok 2000 roku kiedy padły bateryjki w nich. I wraz z początkiem ery komórek nie opuściły szuflady;

- ten stan rzeczy zmienił się w maju br. kiedy kupiłem swój pierwszy zegarek (wspomniany Citizen) - dziś mam już 3 zegarki ;) ;

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bry

Od razu się przyznam, nie jestem miłośnikiem zegarków. O zegarkach wiem tylko tyle, że są:

- wskazówkowe, elektroniczne, kombo;

- na "nakręcanie", eketroniczne, tzw. automaty, eco-drive oraz słoneczne :) ;

- w przeważającej części nosi się je na nadgarstku;

Trafiłem tu ponieważ:

- szukałem info o niedawno nabytym zegarku i nic nie znalazłem - zegarek widmo (ale o nim napiszę w dziale CITIZEN'a);

- na podstawie w/w poszukiwań doszedłem do wniosku, że zegarki mogą się okazać niezłą inwestycją (konkretnie w moim przypadku);

Ja i zegarki:

- ostatnie zegarki jakie nosiłem "skończyły się ok 2000 roku kiedy padły bateryjki w nich. I wraz z początkiem ery komórek nie opuściły szuflady;

- ten stan rzeczy zmienił się w maju br. kiedy kupiłem swój pierwszy zegarek (wspomniany Citizen) - dziś mam już 3 zegarki ;) ;

pozdrawiam

:oops: :evil: :shock: :/ :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.