Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość RACINE

tyk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RACINE

Witam pasjonatów!

Jestem Marek, 30, szkolony w wyższej.

Pasja do zegarków od dziecka, tyle że odkryta z siłą jej należną na studiach. Wtedy zobaczyłem 8) reklame nowego Atantica Worldmastera w gazecie i zapragnąłem go mieć. W końcu jak się domyślacie mam go :)

Sprzyjające zainteresowaniu zegarkami było odwiedzanie stadionu Xlecia gdzie nabyłem Poljota Chrono (od kilku lat gościa co sprzedawał już nie ma tamże). Potem jeszcze zupełnie legalnym fuksem udalo mi się wejśc w posiadanie Omegi Dynamic 1997! A potem to juz zaczeło się. Zbieram zegarki, które są znane i coś reprezentują. Np Seiko Kinetic, Citizen Eco Drive, Timex Datalink, Swatch Auto Body and Soul, Casio. Poza tym podobają sie Enicary (mam 3) i stalowe, nakręcane, z lat 50-60 (Omega, Doxa). A poza tym to kolekcjonuje ruskie. Staram sie mieć wszystkie przełomowe mechanizmy. Na forum zegarków rosyjskich zapytam o Wasze pomysły co do luk w mojej kolekcji. Obecnie suszkam przez sentyment plastykowy Casio z designem prostokątnej koperty, anadigi. Ten wzór ma niezwykłą konstrukcję.

Hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ZETES
Witam pasjonatów!...

Poza tym podobają sie Enicary (mam 3)...

Witam(y) na forum.

Enicar..., taa..., też mi się bardzo podoba, ale jeszcze nie trafiłem na mój wymarzony egzemplarz (Star Jewels, zielona tarcza, automat, datownik, oryginalna koronka i... przystępna cena :-) ).

Życzę miłych wrażeń na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GORKI 8

czy mógłbyś sie pochwalic jakie masz modele casio?

to moja ulubiona marka (G-SHOCK)?

POZDRAWIAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.