emeryten 7 #1 Napisano 18 Stycznia 2009 Witam, mam takie pytanie; od dłuższego czasu próbuję dorwać taki model citizena jak na zdjęciu poniżej, przeglądam sklepy internetowe, ebay i nic, czy jest możliwe jednak gdzieś go dorwać czy raczej to była jakaś krótka seria i nabycie tego citizena jest raczej niemożliwe ? Może jednak ktoś z klubowiczów wie, w jaki miejscu można jeszcze poszperać. Z góry dzięki za wskazówki. 0 "Uwielbiam zapach napalmu o poranku." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #2 Napisano 19 Stycznia 2009 Zapytaj może u sprzedawcy z Singapuru o nicku " speedwatches " , zresztą ma w tej chwili na ebayu wystawiony taki zegarek , ale z biała tarczą i bezelem ( nr aukcji 360124892845 ) . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #3 Napisano 19 Stycznia 2009 Oj , nieodparte wrażenie mam fansei że to inny model 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #4 Napisano 19 Stycznia 2009 Oj , nieodparte wrażenie mam fansei że to inny model Model powinien być dokładnie taki sam , tylko kolor tarczy i bezela powinien być inny , zasugerowałem , żeby zapytać czy nie ma z czarną tarczą i bezelem .Różnica w numerze ref. to tylko ostatni znak , który w tym przypadku określa kolor Nie przyglądałem się dokładnie fotkom , teraz widzę że są róznice , ale warto zapytać Zmyliła mnie ta ostatnia litera - mea culpa . Po dogłebnym przejrzeniu netu nie zauważyłem dokładnie takiego Speedmastera jak pokazał emeryten , co więcej wszystkie oznaczone AN5120-53E mają jednak taki układ tarczy i bezela jak ten biały z ebaya . Można kupic czarnego Speedmastera , ale sklepy są trochę egzotyczne , np.: w Indiach lub Argentynie Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #5 Napisano 19 Stycznia 2009 Mam go !!! Ten z fotki to nie raczej AN5120-53E , można go namierzyć poprzez taki numer na watchrama.com CT022 ( ? ) , seria " Citizen Oxy " ! Teraz powinno być łatwiej Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emeryten 7 #6 Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, w sklepie watchrama.com próbowałem kupić ten model jeszcze w lipcu tamtego roku, wysłałem chyba z 10 wiadomości e-mail z pytaniem o zakup, ani na jedną nie otrzymałem odpowiedzi więc dałem sobie spokójpozdrawiamIrek 0 "Uwielbiam zapach napalmu o poranku." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #7 Napisano 20 Stycznia 2009 Może lepiej albo albo 2 ostatnie wiem gdzie kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #8 Napisano 31 Stycznia 2009 Albo może.; 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #9 Napisano 31 Stycznia 2009 albo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #10 Napisano 4 Lutego 2009 Albo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach