bEEf 3 #1 Napisano 4 Kwietnia 2009 Poszedłem dzisiaj z żoną na zakupy, no i po kawkę się skoczyło Kurcze musiałem. ETA z podwójnym szafirem w ładnej obudowie za cenę Seiko 5-ki... Tak, w dzisiejszej wyborczej był kupon rabatowy 20%. Ostatni egzemplarz w Łodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #2 Napisano 4 Kwietnia 2009 Gratuluję. Miałem go przez kilka dni na ręku i jest wart swojej ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #3 Napisano 4 Kwietnia 2009 Był kupon rabatowy?? Zacznę chyba kupowac Wyborczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #4 Napisano 4 Kwietnia 2009 O tym, że jest kupon w Wyborczej poinformowała mnie sama miła pani sprzedająca, gdy zauważyła, że przyglądam się zegarkowi. Szybka decyzja, skok do Empiku obok po gazetę - i mam Jest jeszcze w jakiejś innej gazecie, ale już zapomniałem w jakiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #5 Napisano 4 Kwietnia 2009 Idziemy jutro na polowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #6 Napisano 4 Kwietnia 2009 Ciężko go znaleźć, było o tym zegarku już na forum trochę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #7 Napisano 4 Kwietnia 2009 To znaczy najpierw trzeba upolować Wyborczą, a potem się zobaczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8 Napisano 4 Kwietnia 2009 Ciężko go znaleźć, było o tym zegarku już na forum trochę. gdyby tak.......zrobili na tym werku eleganta jakiegoś w owalu....to LeLocle może przestałby za mną chodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9 Napisano 4 Kwietnia 2009 brzydal ale choc werk sliczniutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #10 Napisano 4 Kwietnia 2009 Kwestia gustu. Brzydal to jest ten Chinol, co jest teraz w ofercie Tchibo Na żywo zegarek wygląda świetnie. Moim skromnym zdaniem Pasek jakiś taki nudnawy, ale od tego są paski, by je zmieniać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #11 Napisano 4 Kwietnia 2009 gdyby tak.......zrobili na tym werku eleganta jakiegoś w owalu....to LeLocle może przestałby za mną chodzić Jest Lolek w bazarze u nas w chyba nie głupiej cenie Sprzedaj wodołaza i samuraja (mnie) i akurat starczy A ten Czibo mógłby mieć ładniejszą tarczę, bo te cyfry wszystko psują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12 Napisano 4 Kwietnia 2009 Areczek, a widziałeś ten post?http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...mp;#entry378663 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #13 Napisano 4 Kwietnia 2009 Daty mógłby nie mieć, cyfry są ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #14 Napisano 4 Kwietnia 2009 Czytałem, ale nie mam konta na ebayu. Z resztą nigdy nie miałem cierpliwości i nerwów na takie rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #15 Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja mam konto. Jeśli się zdecydujesz to napisz, a spróbujemy wygrać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach