Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość nyggi

niedrogo w Warszawie (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nyggi

Witam serdecznie wszystkich Mistrzow, jak i tylko Miłośników, bo zakładam, ze każdy Zegarmistrz, który czyta moje zapytanie na TEJ stronie jest i Milośnikiem :D

Moja prośba o pomoc pewnie nie jest nowością na tych stronach.

Poszukuje godnego zaufania Zegarmistrza w Warszawie (też okolice)... Jednak moja skromna kolekcja nie należy do bardzo drogich i wyszukanych... Pasja, która jednak ma ogrniczenia finansowe, tak niestety bywa.

Dlatego zwracam sie z prośbą o pomoc w znalezieniu w miarę niedrogiego zakładu, do którego mogłbym oddać moje "skarby", zarówno szwajcarskie jak i radzieckie, na czyszczenie, niewielkie renowacje, ustawinia itp.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc i za każdy cenny namiar.

Na razie doczytałem sie o Panu Jerzym z Ząbkowskiej 14... ale każda wskazówka będzie dla mnie cenna, tym bardziej, że cen serwisowych nie jestem w stanie zaoferować...

Z góry bardzo dziękuję za pomoc

Artur (Nyggi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość WATCH-MAKER

Witam serdecznie nie wiem co pan uważa za ,, w miare nie drogie" ale nie jestesmy drodzy, w porownaniu z wawą.Zapraszam do pruszkowa na al.Wojska Polskiego 25 (duze grafiti ZEGARMISTRZ)Tel 022 758 61 09.

Prosic bartka i powiedziec ze z clubu. :wink:

Nie gwarantuje ze sie dogadamy ale warto sprobowac.

Pozdrawiam i zapraszam.B.Gorski :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nyggi

Witam i dziekuje za odpowiedz...

Pruszkow tym bardziej mi pasuje bo ja mieszkam obecnie w Raszynie :-)

Prosze jeszcze tylko o informacje o godzinach otwarcia a na pewno wpadne i pewnie sie dogadamy :-)

Jeszcze raz dziekuje i do zobaczenia

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj, zapraszam do białegostoku, do mojego zakładu, napewno sie dogadamy i napewno bedzie pan zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.