Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

arkosos72

ORIS

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez raczej nosic go nie planuje, moze od czasu do czasu, do smokingu :D

ciekawi mnie ile takich sikorek moze jeszcze latac po swiecie. wiesz cos moze o wielkosciach serii? fajnie byloby podrazyc temat ale mam male mozliwosci poza internetem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Raczej mało prawdopodobne. Trzeba by spróbować do Orisa napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie, z tego co przeczytalem, glownie z reszta w twoich wpisach, o ile pamietam, to Oris przyznaje sie do tych kwarcow cokolwiek niechetnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Przyznaje się, ale to był bardzo krótki epizod nie wart wspominania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ty nie chcialbys sprobowac wyjac od nich jakies dane? zdazylem sie zorientowac, ze masz troche "blizej" niz inni, o sobie nie wspominam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ja raczej nie, bardziej Szef. Nie mniej dłuuuuuuuuuuugo sobie poczekamy, więc serio nie wiem czy jest sens, bo to jest na prawdę mało istotna informacja. Oris nie jest przywiązany jakoś specjalnie do swojego kwarcowego epizodu ;) to raz a dwa nie wiem, czy mają dane odnośnie właśnie tych modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdzie mi sie nie spieszy, a jak oni nie maja danych to kto je moze miec? nie wierze zeby nie bylo zachowanych zadnych informacji, trzeba tylko wiedziec do kogo uderzyc. bardziej mialem nadzieje, ze moze ty, lub ktos z kim wspolpracujesz, ma, przez relacje zawodowe, dobry kontakt np z panem Uwe, czy Jurgenem z dzialu handlowego w centrali. tam napewno jest ktos kto pamieta, wie i moze rzucic troche swiatelka. dla mnie sprawa jest interesujaca i warta zachodu, ale dopuszczam rowniez mysl, ze tylko dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Obawiam się, że jest tak jak napisałeś w ostatniej linijce. Ja nie napiszę, bo nie mam bezpośrednio kontaktu, mój Szef pewnie ma, pytanie tylko czy w Orisie bedzie sie komus tego chciało szukać. Spróbować można. Teraz na pewno nic z tego bo do końca miesiąca mamy objazdówke ze szkoleniami po Polsce. Możesz wysłać oficjalne zapytanie do firmy i pójdzie ono dalej, czyli do Orisa. Możesz też napisać sam do nich, na pewno coś odpowiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie zbiore to cos napewno naskrobie, tylko obawiam sie, ze zostane splawiony, zobaczymy, jak cos mi odpisza to dam znac. a gdybys mial kiedys chec i mozliwosc zainteresowania tematem Szefa.... co ci bede pisal, sam wiesz jak to dziala, moze by sie czegos dowiedzial?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jak napiszesz emaila to wyślij jego treść do mnie przez PW, ja prześlę gdzie trzeba. Tylko musi być po angielsku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie zrobic. raczej nie bede mial kiedy nad tym przysiasc w tym tyg, ale pewnie na poczatku przyszlego cos wyrzezbie. in touch...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.