Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mwrobelek32

Breitling

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie wiem czy mogę na forum pisać takie posty, ale mam na sprzedanie zegarek a raczej jego kopia. Zegarek to Breitling Chronometre Longitude dostałem go kiedyś w prezencie, z tego co sprawdzałem to jest to kopia, na odwrocie pisze A68062 no.1111. Zegarek wygląda tak samo jak ten http://tyle że moj ma bransolete. Zegarek w bardzo dobrym stanie, posiada minimalne wytarcie na zapince od bransolety. Zdjęcia mojego zegarka moge wysłać zainteresowanym na pocztę lub na forum. Zegarek sprawdzany był u zegarmistrza, ktory stwierdził ze pokrętła wyglądają na pozłacane, wskazówki też, szkło na pewno jest szafirowe. Zainteresowanych prosze

ps. Ile jest wart taki zegarek?? Myślałem nad ceną 800zł lub troche mniej czy to nie duzo?

MOD MODE

Nie wklejamy zdjęć , linków do stron z podróbami , nie handlujemy podróbami !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie wiem czy mogę

Nie możesz. To jest nawet prawnie zabronione.

Strona z "replikami" też łamie prawo. Jest po polsku, ale (w/g whois) domena zarejestrowana w Mumbai, w zachodnich Indiach. To tak dla ciekawostki ;)

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym forum nie handlujemy "takimi" wyrobami.

Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niezłe... inwestycja za 800 zł w "coś" co z pewnością nawet Breitlinga nie przypomina. jak w reklamie media - nie dla idiotów

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.