Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kopytko

Timex T2N291

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się dowiedzieć co za mechanizm siedzi w timexie z tych serii T2N291 w instrukcji obsługi widze ze jest tam mozliwa zmiana roku wyswietlanej na tarczy... jednak na zdjeciach zawsze jest 2010, i jesli było by to ustawiane to jak oni to wszystko tam upchnęli... i ciekawe na jakiej roku się konczy... :)

PS.na komentarze typu "nie kupuj tego bo timex to badziewie, kup seiko" mowie od razu ze zadne seiko czy orient mi sie jeszcze nie spodobał... a ten mi jak najbardziej podchodzi

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chciałbym się dowiedzieć co za mechanizm siedzi w timexie z tych serii T2N291 w instrukcji obsługi widze ze jest tam mozliwa zmiana roku wyswietlanej na tarczy... jednak na zdjeciach zawsze jest 2010, i jesli było by to ustawiane to jak oni to wszystko tam upchnęli... i ciekawe na jakiej roku się konczy... :)

PS.na komentarze typu "nie kupuj tego bo timex to badziewie, kup seiko" mowie od razu ze zadne seiko czy orient mi sie jeszcze nie spodobał... a ten mi jak najbardziej podchodzi

pozdrawiam

Cześć,

zegarek przede wszystkim musi Ci się podobać, ale wydawać ponad 500 stów za Timexa :blink: .

Jeżeli nie widzą Ci się Seiko lub Orienty to dozbieraj trochę na coś lepszego albo w ostateczności pomyśl o jakiejś Adriatice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co w tym złego wydać tyle za timexa? z tego co poczytałem na tym forum wiekszość odradza timexa, ale głównym powodem jest "nie bo nie" zadnego innego wytłumaczenia nie znalazłem... nikt nie pisze, zeby się psuły, były nie dokładne czy zle wykonane... więc?

zresztą nie tego tyczy się moje pytanie z pierwszego postu więc nie odbiegajmy od tematu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześc kolego przypadkiem kupilem ten zegarek i myśle ,że niczego nie moge mu zarzucic :rolleyes: spieszy sie tylko 6s na dobę więc jest ok. jedyna wada jaką zaobserwowałwm to słaba czytelność nazwy dnia i kolejności dni na tych małych tarczach wieczorem przy oświetleniu w domu tylko z lupą :blink: pozatym wyglada i nosi się jak owiele droższy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.