pawelb29 801 #1 Napisano 23 Stycznia 2013 Seiko Sumo zima 2013 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2 Napisano 23 Stycznia 2013 Seiko Sumo 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #3 Napisano 23 Stycznia 2013 Tak była dzisiaj pogoda 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2047 #4 Napisano 23 Stycznia 2013 Też robiłem ostatnio zdjęcie sumo w śniegu, świetnie się ten zegar do tego nadaje. Ps. Napisz na pw skąd jesteś bo u mnie prawie morze z okna widać 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #5 Napisano 23 Stycznia 2013 Mroźna galeria, super Sumiaczka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #6 Napisano 2 Lutego 2013 Gdyby nie te fotki to pewnie byłby u mnie czarny a tak... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #7 Napisano 2 Lutego 2013 Zastanawiam sie czy właśnie czarnego nie dokupić . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #8 Napisano 2 Lutego 2013 Dokupić zawsze można, podobno parki chowają się lepiej 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reglass 1 #9 Napisano 3 Lutego 2013 pawelb29 A nie lepiej na spokojnie dozbierać i kupić MM300 0 "Obawiać trzeba się nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #10 Napisano 3 Lutego 2013 To tez jest jakieś wyjście ale wtedy to już lepiej zbierać dalej i kupić jeszcze coś innego 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reglass 1 #11 Napisano 3 Lutego 2013 Myślę że 6-7 tysiaków to jeszcze nie taki kosmos. 18-20 to inna bajka 0 "Obawiać trzeba się nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #12 Napisano 3 Lutego 2013 Za nowego MM 6000 pln to bardzo dobra cena. Ciężko znaleźć za tyle. Za prawie 8k http://watchhubs.com/en/prospex-watches/271-seiko-marine-master-he-gas-divers-sbdx001.html 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reglass 1 #13 Napisano 3 Lutego 2013 Do 7k można kupić nówkę. Bez większych problemów. (Jeżeli ominiemy vat i cło). 0 "Obawiać trzeba się nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #14 Napisano 3 Lutego 2013 Tak to chyba tylko na Jamajce www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armen_78 0 #15 Napisano 22 Lutego 2013 A mnie jakoś Sumo się znudził i opatrzył. Własnie chce się go pozbyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach