Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Togusa

Serwis Junghans w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam serwisu Junghans w Warszawie. Niestety, dotychczasowe doświadczenia z przekazaniem zegarka (Mega 1000) przez sklep do serwisu nie są zbyt dobre, wolałbym więc bezpośredni kontakt.

Ewentualnie może jest zegarmistrz mający doświadczenie z zegarkami elektronicznymi? Głównym problemem jest nie działający alarm - brak dźwięku.

Piotr

www.neverassume.info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwis Junghans Gold Gallery - to jedno wielkie oszustwo za którym stoi p.Tomasz G., ja wysłałem mu zegrek J mega 1000 24.09.2013r, podał telefon 731-965-063 który nigdy nie odbiera, parę razy odpisuje na maila kłamiąc,że zegarek zostanie JUTRO wysłany. Jak ustaliłem ten Pan już nie reprezentuje firmy Junghans i naciągnął setki podobnych osób - w tym mnie!Sprawa zgłoszona na Policję!!! UWAŻJCIE NA TEGO DRANIA!!!!!!!!Napisałem też maila do serwisu w Niemczech-jak to możliwe,że w wyszukiwarce serwis junghans cału czas jest serwis Gold Gallery-firma pod którym szyldem stoją takie przekrety to jakaś totatlna pomyłka!!!!!!! Zostałem bez zegarka!!!!!Firma poprostu nie dba o klienta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.12.2013r po niecałych trzech miesiącach od wysłania zegarka  do Gold Gallery otrzymałem naprawiony zegarek, w ramach rekompensaty za brak kontaktu z Panem D.G mam jeszcze otrzymać-ciekawe kiedy  pasek gumowy do mojego Mega 1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.