Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

WatchTime

WatchTime Atlantic: Prezentacja jubileuszowej serii

Rekomendowane odpowiedzi

Limitka z górnej półki a tu taka wpadka. Ciekawe czy "Atlantic" wypowie się w tej sprawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Limitka z górnej półki a tu taka wpadka. Ciekawe czy "Atlantic" wypowie się w tej sprawie...

Jak załatwiłeś sprawę? Czy już coś się wyjaśniło w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki że późno odpowiadam, ale sprawa ciągnęła się do połowy lutego. Oczywiście wszystko zostało wyjaśnione i zamieniono pasek, ile nerwów i czasu mnie to kosztowało to inna opowieść, jeżeli ktoś jest zainteresowany działaniem serwisu, mogę opisać na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki że późno odpowiadam, ale sprawa ciągnęła się do połowy lutego. Oczywiście wszystko zostało wyjaśnione i zamieniono pasek, ile nerwów i czasu mnie to kosztowało to inna opowieść, jeżeli ktoś jest zainteresowany działaniem serwisu, mogę opisać na priv.

Pisz na priva. Jestem ciekawy. Napisz jak doszło do zamiany, kto zawinił, i kogo powiesili :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.