Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wysoczanin

Pulsometr/zegarek z funkcją interwałów.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! To mój pierwszy post na forum;)

Mam konkretny problem, mianowicie poszukuje zegarka/ pulsometru który ma możliwość zapentlania czasu/treningu interwałowego.

60 sek sprintu/120 sek truchty---60 sek sprintu/120 sek truchty---60 sek sprintu/120 sek truchty i tak określoną liczbę razysmile.png

To w sumie najważniejsze, ale nie pogniewam się jeśli będzie można ustawić również HR do każdego z przedziałów, oraz jeżeli będzie posiadał inne opcje które mogą okazać się przydatne, a o których nie wiem lub nie słyszałem;) (hr w przypadku pulsometru z pasem of coz)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa to jak powinno? Czy strefy docelowe hr idzie połączyć z podwójnym timerem z powtórzeniem(trening interwałowy). Bo pierwsze słyszę o takiej firmie...

Może ktoś jeszcze się wypowie i coś zaproponuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działa tak jak powinno, jak najbardziej.

nie gubi sygnału, dla mnie za tą cene naprawdę ok.

niestety nie da sie połączyć stref cardio z timerem :( albo biegasz cardio z docelową strefą, albo interwał na timerze

jakby Cie sam zegarek z podwójnym timerem bez puslometru interesował to ewentualnie seria TIMEX Marathon ;)

albo droższe, poszukaj SIGMA albo POLAR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie napiszę do firm Polar i Sigma oras Suunto z zapytaniem o modele pulsometrów które mają połączenie stref cardio z timerem oraz alarmem świetlnym lub dźwiękowym i później tu napiszę z prośbą o pomoc w wyborze;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak ci poszlo ?

tez szukam podobnego rozwiazania, ciekawi mnie jescze czy macie moze swoje programy albo aplikacje do analizowania swoich wynikow?

Ja slyszalem, ze Garmin jest spoko, ale tez drogi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.