Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Khan34

Naprawa paska w chronografie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mój problem dotyczy nie spotykanych w Polsce chronogrfów Tonino Lamborghini w tym wypadku modelu GT-ONE.

Problem dotyczy tego że sprzedający wiedział że chronograf miał wadę dotyczącą paska i nie poinformował mnie o tym. Pasek się zerwał i nie ma jak nosić zegarka że już tak powiem.

Owszem sprzedający chce go naprawić w ramach gwarancji ale nie mam czasu ani ochoty mu go odsyłać i w związku z tym pytanie czy można gdzieś dostać ów pasek od zegarka? Prosił bym o źródła.

Lub czy zna ktoś jakiegoś dobrego zegarmistrza (kaletnika) który mógł by to naprawić w taki sposób żeby się nie zrywało i było praktycznie niewidoczne z okolic Krzeszowic, Krakowa lub Chrzanowa?

Obrazowe zdjęcie uszkodzenia:

3e762b95f0d23efdm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czym problem go wymienić? :)

Problem w tym że nie mam dostępu ani źródeł żeby dostać nowy (potrzebuję namiary na jakiś serwis Tonino Lamborghini) lub na jakiegoś dobrego kaletnika z okolic Krakowa jak pisałem.

P.S.

Zegarmistrz powiedział że do takiego zegarka nie spotkam w kraju pasującego paska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym że nie mam dostępu ani źródeł żeby dostać nowy (potrzebuję namiary na jakiś serwis Tonino Lamborghini) lub na jakiegoś dobrego kaletnika z okolic Krakowa jak pisałem.

P.S.

Zegarmistrz powiedział że do takiego zegarka nie spotkam w kraju pasującego paska.

Takie uszkodzenie naprawi każdy kaletnik[przynajmniej powinien] ;) -taki problem pojawia się dość często jak się kupuje "reklamówkę" ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.