Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kielas

Konkurs Bell&Ross

Rekomendowane odpowiedzi

Zachęcam wszystkich do udziału w konkursie firmy Bell & Ross i serwisu chronos24.pl

Do wygrania torby pilotów i zestawy SwissCard sygnowane logiem BR.

Autorem pytań jest Mariusz.

Więcej informacji znajduje się TUTAJ

CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych
Dołącz do CH24.PL na Instagramie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

Ten konkurs jest co najmniej dziwny.

Niby wygrałem Kartę Swisscard, ale nie dostałem żadnego maila, a moje maile z prośbą o wyjaśnienie pozostają bez odpowiedzi.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dnia 5 stycznia 2010 do wszystkich szczęśliwców został wysłany mail o następującej treści:

Szanowni Państwo!

31 grudnia 2009 zakończył się konkurs organizowany przez firmę Bell&Ross oraz portal chronos24.pl.

Na stronie http://chronos24.pl/konkursy/konkurs-bell-ross/ zamieściliśmy pełną listę laureatów.

Wszystkim osobom biorącym udział w naszej zabawie dziękujemy, a zwycięzcom gratulujemy wygranych!

Zespół CHRONOS24.PL

http://www.chronos24.pl/

-----------------------------

Zgodnie z regulaminem konkursu, prosimy o dostarczenie (w ciągu 7 dni) adresu pocztowego, na który mają trafić nagrody.

-----------------------------

Natomiast 1 lutego wysłaliśmy odpowiedź na Pana maila (z dnia 30.01.2010):

Dzień dobry!

> Z wyników zamieszczonych w rozw. ww. konkursu wynika, że wygrałem natomiast

do tej pory nie otrzymałem ani nadrody ani maila z potwierdzeniem.

Dnia 5 stycznia 2010 do wszystkich zwycięzców konkursu został wysłany e-mail z odpowiednią informacją i prośbą dot. dosłania adresu.

Pan był jedną z dwóch osób, które na maila nie odpowiedziały.

Jako, że nie otrzymaliśmy zwrotów (co oznacza, że wiadomości zostały doręczone), a zgodnie z regulaminem na dosłanie adresu mieliście Państwo 7 dni (po czym następowała jednorazowa wysyłka wszystkich nagród), zmuszony jestem z przykrością zawiadomić, że warunki postawione w regulaminie nie zostały przez Pana spełnione.

Jednocześnie zachęcam do sprawdzenia swojego filtra antyspamowego. Być może nasz mail trafił do folderu z pocztą niechcianą.

--

Pozdrawiam serdecznie

Tomasz Kiełtyka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bynajmniej żadna z wiadomości do mnie nie doszła (sprawdzałem spam i ustawienia moich filtrów).

Dziwne bo inne wiadomości ( z różnych skrzynek i adresów) docierają do mnie bezproblemowo.

Trudno się mówi (choć bardzo się cieszyłem z wygranej).

Ps. Może trzeba zmienić regulaminy konkursów, aby takie przypadki zostały wyeliminowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przyszłości punkt:

Po rozstrzygnięciu konkursu Organizator skontaktuje się ze Zwycięzcami pod wskazane w formularzu adresy e-mail i bezpłatnie dostarczy (za pośrednictwem Poczty Polskiej i tylko na terenie Polski) przyznaną nagrodę pod wskazane przez nich adresy. W przypadku braku odpowiedzi (wskazania adresu wysyłki) do 7 dni od momentu wysłania zapytania, nagroda nie zostanie przyznana.

zmienimy na taki, który będzie obligowal zwycięzcę do nadesłania adresu.

Albo zwyczajnie w formularzu konkursowym dodamy pole adres.

Postaram się również, aby przy okazji wysyłki nagród z kolejnego konkursu, otrzymał Pan swisscard.

Pozdrawiam,

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.