Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zaqqaz

Adriatica 8139.7004.1

Rekomendowane odpowiedzi

witam

od niedawna,tj od 24 grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem ww. zegarka.

dzisiaj zauważyłem jedną niepokojącą rzecz - zegarek nie wskazuje w ogóle dnia tygodnia - jeszcze w sobotę wszystko było ok. Wskazówka, która powinna wskazywać dzisiaj niedziele (powinna być skrajnie po prawej stronie) opadła całkowicie na lewo.

Przejrzałem instrukcję dołączoną do zegarka i nigdzie nie znalazłem informacji jak ustawia się tylko dzień tygodnia. Proszę o pomoc, w którą stronę kręcić koronką góra/dół, jak mocno ją wyciągnąć.

PS

1. wskazówka od dnia tygodnia w ogóle nie reaguje na kręcenie koronką ( mogę skorygować tylko czas, datę)

2. prawdopodobnie to jest to jakaś poważniejsza usterka i w poniedziałek czeka mnie wizyta u zegarmistrza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

od niedawna,tj od 24 grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem ww. zegarka.

dzisiaj zauważyłem jedną niepokojącą rzecz - zegarek nie wskazuje w ogóle dnia tygodnia - jeszcze w sobotę wszystko było ok. Wskazówka, która powinna wskazywać dzisiaj niedziele (powinna być skrajnie po prawej stronie) opadła całkowicie na lewo.

Przejrzałem instrukcję dołączoną do zegarka i nigdzie nie znalazłem informacji jak ustawia się tylko dzień tygodnia. Proszę o pomoc, w którą stronę kręcić koronką góra/dół, jak mocno ją wyciągnąć.

PS

1. wskazówka od dnia tygodnia w ogóle nie reaguje na kręcenie koronką ( mogę skorygować tylko czas, datę)

2. prawdopodobnie to jest to jakaś poważniejsza usterka i w poniedziałek czeka mnie wizyta u zegarmistrza.

Trzeba oddać zegarek do serwisu (lokalnego) albo odesłać do Serwisu Centralnego w Nysie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba oddać zegarek do serwisu (lokalnego) albo odesłać do Serwisu Centralnego w Nysie.

dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(07 sierpień 2010 - 09:59 ) witam jestem nowym nabywca zegarka

ADRIATICA PILOT CHRONOGRAPH 8140.5264CH BLACK - swiss made i mam pewien problem.mianowicie duza wskazówka sekundnika po jakims czasie -raz dłużej a raz krucej zatrzymuje sie na godz 12 -czy to jakaś usterka zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.