Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

miklo

PAKETA, czy jest coś warty?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak każdy "Rusek" prezentuje bezcenną wartość... sentymentalną. Sprawdź sobie na allegro Rakiety 24h. Acha nie ten temat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezcenna wartość sentymentalna, ja bym zostawił na miłą pamiątkę ;)

Sam mam starego Wostoka po dziadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miklo bardzo fajny model, ja do dziś nie mam takiego w "swojej kolekcji".

Zegarek na pewno warto zostawić - posiada wartość sentymentalną, której nie da przeliczyć się na żadne pieniądze.

Jeśli jego design Ci nie odpowiada odłóż go do szuflady ( koniecznie w woreczku - by nie ulegał dalszym zarysowaniom), bo być może za pewien czas, poczujesz, że to właśnie jego chciałbyś mieć na ręce.

A jeśli chciałbyś przywrócić go do dawnej świetności - to wizyta u zegarmistrza i zegarek będzie jak nowy ( poczytaj forum znajdziesz informacje, ile taka operacja powinna kosztować i być może znajdziesz jakiegoś polecanego zegarmistrza ze swojej okolicy). Pozdrawiam

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje za odpowiedzi

nie jestem pasjonatem sztuki zegarmistrzowskiej a co do wartości sentymentalnej... hmm dziadek jest częstym bywalcem tzw pchliego targu i tam nabył za grosze ten model ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

dziadek jest częstym bywalcem tzw pchliego targu i tam nabył za grosze ten model ;)

To zrobił dobry interes, bo te zegarki osiągają nawet i 150 zł (na aledrogo), jeśli są w dobrym stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty zrobisz dobry interes jak pokażesz się mu z nią na ręku, może dziadek kupi ci więcej takich sikorów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.