Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ramik

Atlantic Weltmeister Super de luxe renowacja

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie to górne loty renowacji jakie oglądałem na forum ostatnio, naprawdę nieźle wykonana renowacja, tym bardziej, że ostatnio Głowaccy wcale nie cieszą się taką renomą.

Ich złote czasy mają już dawno za sobą, ale tutaj naprawdę im wyszło. Następnym razem omów wszystkie detale przed wykonaniem usługi, będziesz mógł później reklamować jak wykonają odstępstwa od tego.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i tak w sumie moglem reklamowac bo zgodzili sie na ponowne namalowanie tarczy gratis ale juz nie chcialem grzebac tym bardziej ze ladnie wygladalo.

A do pytania poprzednika to chyba ten sam zegarek no chyba ze zamienieli w zakladzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się też podoba , tarcza ekstra, a do "bonusa" na niej można się przyzwyczaić .Przy okazji chciałbyn się podzielić tym co mnie spotkało wczoraj a dotyczy atlantica z tego przedziału wiekowego (lata `50 te).Mianowicie, miałem sprawę w jednym z urzędów . Facetowi , który mnie obsługiwał z mankietu wystawała koronka i krawędź koperty, które zapowiadały ,że dalej może być ciekawie. Poprosiłem ,żeby mi pokazał cały zegarek i ...........

szczena mi opadła . Ukazał mi się NOWY Atlantic z lat 50 !!!!, prosto z fabryki !!!!.Koronka, koperta - krawędzie ostre, tacza ideał , na dowód ,że nie odnawiana był krzyż , linie pionowe były ciągłe przez napisy , jak w oryginale być powinny (w regenerowanych tarczach, niestety są przerywane tak jak w zegarku ramika).Właściciel ma go po dziadku wraz z kilkoma innymi zegarkami i odniosłem wrażenie ,że nie jest jakimś fanem zegarków , poprostu ma (" dziadek miał jeszcze jednego atlantica i tamtego nosił , więc koperta jest lekko przetarta , a tego oszczędzał" koniec cyt.)Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zobaczę 60 letnią "nówkę prosto ze sklepu" i jej widok poprawił mu humor bo sprawa w urzędzie należała do upierdliwych.Pozdrowienia dla wszystkich z życzeniami takich widoków, robią wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.